Bettingklubben

Om Bettingklubben

Bettingklubben är en bettingcommunity som ämnar att dela med sig av våra bästa speltips. Så att vi tillsammans kan vinna lite pengar i sportspelens värld. Vi som står bakom Bettingklubben är hobbyspelare som har lyckats att lära sig att vinna på sportspel. Vi spelar främst på fotboll och allt som oftast fotboll från de brittiska öarna. Några vanliga spel du ser från oss är 1X2, över-/underspel på mål, målskytt i matchen, antal hörnor.

För det mesta spelar vi singelmatcher då vi har funnit detta mest effektivt för att långsamt grinda oss uppåt. Oftast så kommer du att se matcher och spel med odds mellan 1.80 och 2.50 då vi gillar att i alla fall försöka dubbla vårt spel.

Vi står för en sund spelkultur där man spelar för spänningens skull och att kanske få ta ut någon tusenlapp lite då och då från kontot. Vi uppmanar självklart ingen att spela för pengar man inte har råd att förlora.

Till alla våra bets finns ett kommentarsfält från Facebook och vi hoppas att ni kommer att vara en del av diskussionen kring vilket spel som är det smartaste för matchen.

Välkommen till Bettingklubben!