Bettingklubben

Speltips

Välkommen till vår sida om speltips! Om du letar efter gratis och professionell information kring betting och casinospel online har du kommit helt rätt. Hos oss hittar du mängder med speltips, recensioner, bettingtips och onlineodds, tillsammans med värdefulla infallsvinklar och analyser direkt från våra erfarna experter. Vi följer alla populära spel åt dig och håller självklart stenkoll på alla matcher och kommande spel dygnet runt. Här finner du speltips om allt från fotboll och hockey till hästar och formel-1. Med våra speltips håller du dig enkelt uppdaterad. Tveka inte innan ett spel, vi lär dig att gå in i matchen och betta som ett proffs!

Oavsett om du är nybörjare inom online spel och letar efter en lite mer grundläggande analys av ditt favoritspel eller om du är en erfaren spelare som letar efter mer information om ett specifikt bett för att kunna tippa rätt så erbjuder vi dig allt du behöver här hos oss. Här följer du enkelt våra mest populära trådar om bettingtips, läser kommentarerna från våra kunniga spelare, och kan sedan enkelt skapa dig en uppfattning som gör dig till en vinnare. Med oss får du enkelt den överblick du behöver för att ta just ditt onlinespel till nästa nivå. Läs på med våra experter och vinn stort online du med!

Speltips på fotboll

Hos Bettingklubben hittar du våra senaste speltips på fotboll, hockey och annan sport. Vi gillar att betta på Premier League, Allsvenskan, La Liga, Serie A, Bundesliga och The Championship. Om du också tycker om betting så bör du titta förbi regelbundet för att inte missa dagens speltips.

På Bettingklubben gillar vi att tipsa dig om singelmatcher men ibland så blandar vi också in dubbel- eller trippelkombinationer. Detta betyder att du både kan rygga våra singelspel men också se de matcher som vi väljer att lyfta upp som lången tips.

Odds - vad är ett bra odds?

Det som kännetecknar ett bra odds är när man får sitt spel multiplicerat med en siffra som symboliserar större procentuell chans än du tror att det kommer att ske. Till exempel kan du inför en match tro att det kommer att bli målsnålt, ofta under 2.5 mål i matchen, men du får ett odds på 2,20 gånger pengarna så är det ett bra odds för dig.

Vi på Bettingklubben letar konstant efter bra odds tips som vi sedan delar med oss till dig. Och vi som skriver här på sidan har som en regel att vi alltid själva spelar på det speltips som vi presenterar för dig. Det betyder att vi tjänar på att ge dig bra tips. Vinner du, så vinner vi!

När du sedan har hittat ett bra odds så kanske du behöver fylla på din spelkassa - passa då på att aktivera en insättningsbonus. Du hittar de bästa insättningsbonusarna här.

Lången tips - för dig som gillar större odds

För dig som gillar lite större odds kan det vara roligt att kombinera ihop flera matcher i en "Lången" som den kallas på Svenska Spel. Genom att lägga till flera matcher på ditt spel så växer oddset också och ifall du vinner samtliga matcher i din rad så multiplicerar du ihop alla matchoddsen till ditt totalodds. Sen vinner du pengar som motsvarar ditt totalodds gånger din insats.

Genom att välja att spela för lite större odds så kan du vinna större vinster men det kommer sannolikt också att innebära att du vinner lite mer sällan än om du endast spelar singelmatcher. Hur man väljer att spela bestämmer man själv då man antingen vill vinna lite och ofta eller mycket och sällan.

Speltips på Premier League

Den brittiska fotbollens kronjuvel är Premier League en liga som anses vara jämnare än de flesta andra stora ligorna i Europa. Detta för att fler lag slåss om titeln varje år och topplagen tappar oftare poäng mot de lite sämre placerade lagen.

Engelsk fotboll är också känd för att vara intensiv och tuff. Även om spelstilen har förändrats de senaste åren så sitter det fortfarande kvar mycket kultur och traditioner i det engelska spelet som alltid identifierats av kantlöpare, många inlägg och tuffa nickdueller.

Under en säsong så kan du lita på att vi på Bettingklubben kommer att ge dig ordentligt med speltips på Premier League. Vi lägger alltid spel på de matcher där vi tycker att vi hittar ett bra odds. Allt som oftast kommer dessa speltips att ha odds runt 2.00 gånger pengarna.

Speltips på Allsvenskan

Vår egen kära Allsvenskan är ligan med mycket passion och många känslor. För oss svenskar blir det något helt annat att supporta din egna lokala klubb. Känslor som blir extra tydliga när man vill knäppa sin stora rival på näsan och sno med sig alla tre poäng från matchen.

Vi vore inte en speltipssida värd namnet om vi inte gav dig våra speltips på Allsvenskan. Därför kan du så klart hålla ögonen öppna under den svenska säsongen och under sommartid när alla andra ligor har paus fokuserar vi lite extra på just Allsvenskan.

Speltips på La Liga

Den spanska La Liga anses vara världens bästa fotbollsliga och det är svårt att argumentera mot det. Man har två av de allra största lagen i världen som premierar på titlar i Champions League. Men även lagen bakom bidrar till ligans troférum och plockar allt som oftast också hem Europa League-titlar.

Även om speltips på Barcelona och Real Madrid sällan ger några större odds så görs det väldigt mycket mål i La Liga av skyttekungarna. Därför kan du ofta hitta spelvärda odds om du tittar utanför resultatdelen på spelsidorna.