Bettingklubben
Speltips

The Championship: Cardiff – Norwich 1/12

Cardiff obesegrade på hemmaplan

Så här långt har Cardiff City stått för en riktigt fin säsong, man ligger tvåa i ligan med 40 poäng efter 19 ligamatcher. Framförallt har man varit starka på hemmaplan där man är obesegrade och har 6-3-0 i matcher. Man har även bara släppt in 4 mål på hemmaplan samtidigt som man har gjort 16 mål framåt.

Norwich å andra sidan har en halvdan säsong, laget som under en period låg i Premier League och nu är förväntningarna så klart att man skall gå upp igen. Men så lär inte bli fallet och nu är man inne i en svag period med endast två poäng på de senaste sex matcherna. Så här långt i år har man endast skrapat ihop 24 poäng på 19 matcher vilket inte kan anses som godkänt för klubben.

Man har även problem med att göra särskilt många mål och nu möter man ett starkt försvar i en tuff bortamatch i Cardiff. Hemmalaget är klara favoriter i den här matchen och tre poäng är så klart vad som förväntas av hemmapubliken.

Två gånger pengarna på favoriten

Hemmalaget är favoriter och det är även där jag väljer att lägga mitt spel. Att Cardiff vinner den här matchen får vi 1.93 gånger pengarna för, ett odds som känns bra med tanke på hur det ser ut på förhand.

Vill man vara mer vågad så kan man även spela på ”Hemmalaget att vinna och hålla nollan” för det får man 3.05 gånger pengarna. Men då skall man också veta innan att Norwich oftast gör mål i sina matcher, även om det sällan blir fler än ett mål.

Hemmalaget å andra sidan oftast vinner samtidigt som man håller nere siffrorna i egen kasse.

Lycka till om du ryggar!

Vårt spel för matchen:

Spel: Cardiff City vinner

Odds: 1,93 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Fredag 1/12

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: