Bettingklubben
Speltips

The Championship: Derby – Ipswich 28/11

Derby på väg uppåt i tabellen

En klassiker när det kommer till Stryktipset är att den välkände kommentatorn Niklas Holmgren alltid spikar Ipswich oavsett läge och möte. Nu är detta ingen omgång som finns med på ett stryktips men hade det varit så hade Holmgren nu suttit med den raka tvåan när laget ska gästa Derby.

Ett Derby som inledde säsongen svagt men som därefter har rest sig och nu är uppe på sjätteplatsen. De senaste åren har vi vant oss vid att Derby är ett toppgäng i The Championship men senaste gången man var uppe i Premier League var för runt 10 år sedan.

Derby inledde den här säsongen lite tveksamt och man tänkte att kanske blir det en mellansäsong för dem i år. Men man vände på formen och har nu istället 6-1-1 på de åtta senaste matcherna. Ett riktigt fint facit för att vara i The Championship.

Ipswich är dåliga på bortaplan

Ipswich har under många säsonger legat i ingenmanslandet i The Championship och guppat. Så gör man även så här långt i årets serie och man blandar och ger resultatmässigt. Man inledde säsongen imponerande med fyra raka vinster men sedan har man fallit nedåt i tabellen efter det.

Ipswich presterar främst bra på hemmaplan, man har tagit 10 poäng på bortaplan men 6 utav dem kom i de två första bortamatcherna för året. Sedan dess har man bara kryssat mot Hull och vunnit mot lilla Burton, resten är förluster.

Mitt spel i den här matchen blir på hemmalaget som har en otrolig form och en glödhet målskytt i Matej Vydra som gjorde hattrick senaste och fem mål på de tre senaste matcherna totalt. Oddset för den raka ettan är 1.65 gånger pengarna hos NordicBet.

Lycka till om du ryggar!

Vårt spel för matchen:

Spel: Derby vinner

Odds: 1,62 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Tisdag 28/11

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: