Bettingklubben
Speltips

Champions League: Juventus – Barcelona 22/11

Hur mår Juventus egentligen?

Juventus åkte på en riktig snyting under helgen när man efter 90 minuter låg under med 3-0 mot Sampdoria. Man snyggade till siffrorna under övertiden till 3-2 men insatsen kan knappast anses vara godkänd.

Man saknade målvakten Buffon och mittbacken Barzagli men man skall ändå kunna stå upp på ett bättre sätt. I Champions League ligger man två i gruppen med tre poäng bakom Barcelona med två matcher kvar. Men även om man skulle vinna mot Barca så blir det svårt att ta något annat än en andraplats i gruppen då jag tror Barca slår Sporting Lissabon i sista matchen om gruppsegern hänger på det.

Barca har inte bara spelat bra i Champions League (man slog Juventus på hemmaplan med 3-0) utan även i ligan där man leder med hela 10 poäng före lag som Real Madrid och Atlético Madrid. Är La Liga redan avgjord?

En jämn tillställning

Även om Juventus inte riktigt bjöd upp till dans i helgen så tror jag inte att det kommer att påverka onsdagens insats allt för mycket. Man är på sin hemmaplan och det är Champions League så jag är säker på att Allegris grabbar kommer  prestera bättre här.

Jag tror att matchen blir jämn, dels för att Barcelona inte måste vinna den här matchen och för att Juventus säkerligen kommer att låta Barca ha bollen och fokusera på försvarsspel och kontringar.

Mitt spel för den här matchen hamnar på att ”Båda lagen gör mål” till oddset 1.67 gånger pengarna. Detta för att jag tror att Barcelona kommer att komma igenom Juves försvar och att Juventus kan blixtra till i offensiven då man fortfarande har riktiga världsspelare över hela banan.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål

Odds: 1,67 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Onsdag 22/11

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: