Bettingklubben
Speltips

La Liga: Valencia – Barcelona 26/11

Barca med ena handen på pokalen

Inför säsongen så pratades det mycket om att Barcelona skulle få det svårt i år efter att man sålt Neymar och att ersättaren Dembéle från Borussia Dortmund åkte på en längre skada direkt. Men som man har tystat sina kritiker när man gått obesegrade genom de 12 första omgångarna med endast ett kryss borta mot Atlético Madrid.

Valencia har även de chockat många den här säsongen när man ligger tvåa i La Liga efter Barcelona. Man har heller inte förlorat någon match än så länge den här säsongen men har tre kryssmatcher mot Real Madrid, Atlético Madrid och Levante. Där två utav kryssen ändå får anses vara väldigt bra resultat för klubben.

Nu ställs klubbarna mot varandra för första gången i år och det kan mycket väl bli så att vi får se något av lagens första förluster för året. Men Valencia är osäkra på om skyttekungen Simone Zaza kommer till spel i den här matchen på grund av en knäskada. Men han har tränat under veckan så det kan hända att vi får se honom i alla fall bli inbytt om Valencia jagar ett mål.

En utvilad Leo Messi

I Champions League mot Juventus i veckan så valde Barcelona att låta Messi sitta på bänken och vila sig då man redan hade bra kontroll på gruppsegern. Han kommer nu alltså utvilad till en väldigt viktig match mot Valencia och som vi vet kan en bra Leo Messi avgöra vilken match som helst här i världen.

Barcelona har under nye tränaren även säkrat en defensiv som man inte har sett tidigare. Målvakten Ter Stegen har endast släppt förbi sig 0.29 mål per match i snitt så här långt den här säsongen. Om även Simone Zaza missar matchen så tror jag med andra ord att Valencia kan få det jobbigt i den här matchen.

Mitt spel kommer att landa på att Barcelona tar en seger i den här matchen och fortsätter sitt tåg mot La Liga-titeln. För den raka tvåan får vi 1.84 gånger pengarna hos NordicBet. Ett bra odds som vi inte alltid får på Barcelona i ligan.

Lycka till om du ryggar!

Vårt spel för matchen:

Spel: Barcelona vinner

Odds: 1,84 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Söndag 26/11

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: