Bettingklubben
Speltips

Premier League: West Ham – Leicester 24/11

Ingen Moyes-effekt i West Ham

Inför den förra matchen mot Watford sparkade West Ham tränare Slaven Bilic och David Moyes tog över skutan. Men man fick inte riktigt den effekten man ville utan det såg fortsatt förvirrat ut i försvarsspelet och en tydlig spelidé verkar saknas.

West Ham har ett lag för att hålla sig kvar så jag tror att man kan klara det sett över säsongen men Moyes behöver nog tid på sig att sätta ett spel då han inte riktigt är känd för att vara en ”quick fix” för sina klubbar. Han kommer till och med från vad som anses vara tre misslyckade uppdrag i rad även om han fick onödigt mycket skit för tiden i United. Det ska bli intressant att se hur han kan ta hand om West Ham.

Leicester har än så länge gjort en helt okej säsong och tagit 13 poäng på 12 matcher. Man har fortsatt vissa problem i defensiven i vissa matcher och inte lika stabila som guldsäsongen för två år sedan. Man har också bara gått mållösa i 3 matcher så här långt i år, jag tror att man kommer kunna peta in minst 1 mål även mot West Ham vilket kan räcka långt.

Blir det en målrik match?

Det är två dåliga försvar som möts i den här matchen och man har så här långt även visat att man ofta kan släppa in ett par bollar i väldigt många matcher. Jag tror därför att vi kan få se en liknande historia den här gången.

Mitt spel i den här matchen blir att matchen innehåller över 2.5 mål till oddset 1.95 gånger pengarna. Förhoppningsvis kan det slå in och att West Ham hittar ett anfallsspel i matchen, gärna med Andy Carroll i spetsen med traditionella långbollar som låses fast.

Lycka till om du ryggar!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 1,95 gånger pengarna

Matchstart: 21.00 – Fredag 24/11

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: